zaterdag 16 december 2017

Natuuuuurlijk Normandie





Voor de 'Puur Frankrijk' reeks van Uitgeverij Edicola schreef ik de gids 'Natuurlijk Normandië.' De gidsen in deze serie worden geschreven door inwoners van de regio of mensen die er vaak verblijven. In mijn gids beschrijf ik het 'kleine' moois van het hart van Normandië. het alledaagse leven, de dorpen en steden, wat dit deel van Frankrijk zo speciaal maakt. Behalve columns en observaties is het boek verrijkt met ruim 300 foto's. Voor de bezoeker van deze regio een absolute must, en zelfs als je helemaal niet naar Normandië wilt of kunt is het boek leuk om te lezen en te bekijken! Het is  hier te koop én ook bij de boekhandel en bij mij, Natuurlijk.

Als je deze winter abonnee wordt van Leven in Frankrijk krijg je 'Natuurlijk Normandië' én 'Weelderig Dordogne' uit dezelfde reeks als welkomstgeschenk! Als dat geen goede reden is....:

Ontvang Weelderig Dordogne & Natuurlijk Normandië


De geliefde regio’s Dordogne en Normandië beschreven in twee schitterende reisgidsen. Uiteraard ontbreken de bekende bezienswaardigheden niet maar het zijn juist de onbekende en onverwachte parels, bijzondere interviews en streekgebonden hoogtepunten die deze persoonlijke gidsen hun diepgang geven! De gidsen geven daarnaast een schat aan informatie en tips voor een onvergetelijke vakantie. Neem nu een jaarabonnement en krijg deze twee reisgidsen cadeau.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een jaar op proef

Een jaar in Normandië -slot-

Weer terug in La Noblet na bijna zes weken Nederland voelt als thuiskomen. Net zoals het voelt als we in Nederland in ons Bak...